Starity

Akciódús sorozattal jelentkezik a Disney csatorna

2015. október 20. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csillag kontra gonosz erők címmel indít új sorozatot a Disney csatorna.

hirdetés
Akciódús sorozattal jelentkezik a Disney csatorna
Fotó: Merlin Communications

Első ránézésre egy hercegnős külsejű, szimpatikus szőke hajú lányt láthatunk Csillag személyében, ám ahogy már megszokhattuk: nem minden arany, ami fénylik. Csillag ugyanis egy másik világból származó királyi sarj, aki azért érkezik a Földre, hogy elpáholja a szörnyeket. Ebben a tevékenységben társra lel nevelőszülei karateimádó fiának a személyében, így kétszemélyesre bővül a seregük.

Eltérő személyiségjegyeiktől eltekintve a két fiatal hamar összebarátkozik, hiszen úgy vélik, könnyebb megbirkózni a kamaszkor megpróbáltatásaival ketten, mint egyedül, ám hamar kiderül: nemcsak az iskolai élet kihívásaival kell szembenézniük, hanem a gonosztevőkkel is. A történet előrehaladtával természetesen Csillag főellensége is felbukkan, aki azért érkezik bolygónkra, hogy a lány 14. születésnapjára kapott varázspálcáját megfújja.

Ha kedvet kaptál a sorozathoz, ne felejts el a Disney csatornára kapcsolni október 24-én 10.30-kor, és légy részese Csillag kalandjának!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek