Starity

Nem mindennapi kihívásban vett részt a Papa Roach és a Bring Me The Horizon

2015. október 20. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két zenekar köztudottan jó barátságot ápol egymással, a minap azonban tovább mélyítették a köztük lévő köteléket egy sportolással egybekötött délután során.

hirdetés

A hétvégén töltötte fel a Jacoby Shaddix vezette vacaville-i négyes azt a félperces videót, melyben egy buborékfoci meccsre invitálták Bring Me The Horizon-beli kollégáikat. Oli Sykesék természetesen nem riadtak vissza a kihívástól, és elfogadták a felkérést, a meccsre pedig egy szabad délutánjukon, Chicagóban került sor.

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy mi is ez a bizonyos buborékfoci, melyre hamarabb megkaptuk a választ, mint reméltük, ugyanis a mérkőzésről is került fel egy videó a világhálóra, melyen jól látható, hogy egy szokványos focizásról van szó, nehezítésképp pedig egy hatalmas buborékszerű gumiba van bújtatva a játékosok felsőteste.

A rockerek láthatóan nem csupán a színpadon szeretik a kihívásokat és a nem megszokott feltételeket, hanem a magánéletben is. Már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy milyen visszavágót követel a Papa Roachtól a Bring Me The Horizon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek