Starity

Klippremier: One Direction - Perfect

2015. október 21. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány órája debütált a One Direction legújabb szerzeménye és az ahhoz készített kisfilm.

hirdetés

Mint már korábban beszámoltunk róla, Harry Styles és Louis Tomlinson nevéhez köthető a Perfect címet viselő dal megszületése, melyben számtalan utalás fedezhető fel Taylor Swiftre vonatkozóan, így nem csoda, hogy bejárta a világot a hír, miszerint a szerzemény egyfajta visszavágás a Grammy-díjas énekesnő Style címet viselő szerzeménye miatt.

Maga a dal egy héttel ezelőtt vált elérhetővé az iTuneson és a Spotify-on, a hozzá készült kisfilm azonban csak néhány órával ezelőtt került feltöltésre a világhálóra. A srácok ezúttal is látványos klippel készültek, hiszen csodálatos kilátást nyújtanak a felhőkarcolókkal teli városra, melyet megcsodálhatunk a délutáni és esti fényekben is pompázni.

A Perfect egyébként a csapat Made In The A.M. címet viselő, november 13-án megjelenő stúdióalbumán kap helyet olyan szerzemények mellett, mint a korábban megismert Drag Me Down és az Infinity.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek