Starity

Megérkezett Gwen Stefani legújabb kisfilmje

2015. október 21. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Négy nappal azután, hogy New York-i fellépése során bemutatta legújabb dalát, a Used To Love You-t, megjelent a dalhoz forgatott kisfilm is.

hirdetés

Mint ahogy arról már beszámoltunk: Gavin Rossdale-hez fűződő zátonyra futott házassága ihlette Gwen Stefani legújabb, Used To Love You című szerzeményét, melyet szombaton mutatott be New York-i fellépése keretein belül. A dalt már akkor is sokan az énekesnő vezette No Doubt 2003-as slágeréhez, a Don't Speakhez hasonlították, melyet szintén egy szakítás ihletett.

A Used To Love You-hoz készült kisfilm nemes egyszerűséggel Gwen a szakítás miatt elhatalmasodó érzéseit tárja a nézők/hallgatók elé. A dal vélhetően az énekesnő 2016-ban megjelenő harmadik önálló korongján kap majd helyet, melynek további érdekessége, hogy tíz évvel a The Sweet Escape megjelenése után kerül a boltok polcaira, ennek fényében pedig nem csoda, hogy sokat várnak a 46 éves szőke szépségtől. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek