Starity

Ariana Grande bepasizott?

2015. október 21. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő éppen fél évvel ezelőtt szakított Big Seannal, így eljött az ideje egy újabb nagy szerelemnek az életében.

hirdetés

Fotó: Instagram / Ariana Grande

A nap lassan lenyugszik, és te még mindig itt vagy az oldalamon – írta Ariana Grande egyik este a népszerű képmegosztón a fent látható kép kíséretében, melynek nyomán rögtön megkezdődtek a találgatások, hogy vajon ki mellett talált rá a boldogság a 22 éves énekesnőre. 

Arianát valószínűleg váratlanul érte a rajongók hisztérikus reakciója, így rövid időn belül eltávolította a képet az Instagramról. Big Seannal való áprilisi szakítása óta júliusban hozták szóba legutóbb az egyik táncosával, ám mivel a kapcsolat azóta sem lett megerősítve, így vélhetően nem is volt komoly a dolog. 

Egyelőre nem tudni, kit rejthet a függöny a képen, ám joggal feltételezhetjük, hogy komoly a dolog, annak fényében, hogy mennyire óvja a még kibontakozóban lévő kapcsolatot az énekesnő, aki az utóbbi hetekben egyébként nem mutatkozott senkivel nyilvánosan, így még találgatni is nehéz, ki rabolta el a szívét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek