Starity

Travis Barkerral randizott és Paris Hilton asszisztense volt Kim Kardashian

2015. október 21. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Travis az Us Weekly-nek mesélt a népszerű celeb előéletéről, és azt is elárulta, hogy már Paris asszisztenseként is feltűnő jelenség volt Kanye West neje.

hirdetés

Travis Barker újabban nagyon rákapcsolt az igazmondósdira, ugyanis a közelmúltban több titkáról is lerántotta a leplet – többek között arról, hogyan sikerült túlélnie a 2008-as repülőszerencsétlenséget, mely négy kollégája életét követelte. A világhírű dobos ezúttal még régebbi utazásra invitálta az Us Weekly olvasóit, ugyanis elárulta: nem a televíziók képernyőjén, és nem is a címlapokon találkozott először a valóságshow-sztárból üzletasszonnyá avanzsált Kim Kardashiannal.

A fentiek értelmében lapozzunk csak vissza 2006-ig a naptárban, amikor is a Travis Barker életét bemutató reality műsort, a Meet The Barkerst levette a műsoráról az MTV, hiszen a zenész és akkori felesége, Shanna Moakler úgy döntöttek: külön utakon folytatják.

Nem sokkal a válási procedúra megkezdését követően a Blink-182 zenésze Paris Hilton mellett kötött ki, ami akkoriban sokaknak szúrta a szemét, ám nem volt mit tenni: ők ketten igen jól szórakoztak egymás társaságában – igaz, csak rövid ideig.

És bár Paris maga is feltűnő jelenség volt szőke hajával és kék szemével, Barkernek akaratlanul is megakadt a szeme a lány barna hajú, barna szemű asszisztensnőjén, Kim Kardashianon.

Kim Paris asszisztense volt akkoriban, és mint ilyen, Paris holmijaiért felelt, hogy az utazásaik során mindig minden kéznél legyen

– elevenítette fel a zenész, aki saját bevallása szerint teljesen belezúgott a különleges külsejű szépségbe, nem is sejtve, hogy egyszer Kim is olyan híres lesz, mint Paris vagy ő.

Hogy tudod megállni, hogy ne bámuld Kimet? Ne feledjük, hogy jól éreztem magam akkoriban Parisszal, de köztudottan bolondulok azokért a nőkért, akik teltebb idomokkal rendelkeznek. Kim szemet gyönyörködtető volt. Nem akartam tiszteletlen lenni Parisszal, de egyszerűen nem tudtam levenni a szemem Kimről

– vallotta a kétgyermekes apuka, és azt is elárulta, hogy ugyan jó néhány alkalommal randevúzott Kimmel, a vonzalom végül nem volt kölcsönös kettejük között. Ennek ellenére jóban maradtak, mi több: Kim annak idején őt kereste meg azzal a kérdéssel, hogy mit gondol, érdemes lenne-e aláírni a családjáról szóló valóságshow szerződését.

Kim azt mondta nekem: Nagyon szeretném ezt a reality műsort. Állítólag Ryan Seacrest vezetné, és úgy gondolom, érdekes lehet a családom. Végül igaza lett.

Travis arról is szót ejtett, hogy múltjuktól eltekintve a mai napig jó barátságot ápolnak Kimmel, és amikor összefutnak, mindig megölelik egymást és a legjobbat kívánják a másiknak. A kérdésre pedig, hogy miért nem jöttek össze, így felelt az őt faggató riporternek:

Nagyon bele voltam zúgva, és sokat flörtöltünk, de soha nem történt köztünk több. Nem tudom az okát. Ő mindig nagyon kedves és udvarias volt velem, én pedig úriemberként viselkedtem, amikor együtt voltunk. Mindkettőnk számára csak kaland volt az egész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek