Starity

Szívmelengető üzenettel köszönte meg rajongói támogatását Kaley Cuoco

2015. október 22. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznőnek sokat jelent, hogy mindenki teljes vállszélességgel támogatja, amire szüksége is van most, hogy kétévnyi házasság után zátonyra futott a kapcsolata.

hirdetés

Túlterheltnek érzem magam a felém áradó kedvességtől és támogatástól, melyet az engem körülvevő emberektől kapok és azoktól, akikkel még sosem találkoztam. Szeretném, ha tudnátok, hogy minden hozzászólást elolvasok, és a kedves szavaitok mélyen megérintettek. Hihetetlenül hálás vagyok a szeretetetekért

– írta Kaley Cuoco az Instagramon egy Micimackót és Malackát ábrázoló kép kíséretében.

 

@normancook által közzétett fénykép,

Az Agymenők sztárja szeptember végén jelentette be, hogy férjével, Ryan Sweetinggel külön utakon folytatják, noha nem sokkal korábban még arról nyilatkozott, milyen hálás, amiért a férfi nem féltékeny exbarátjára és kollégájára, Johnny Galeckire.

A fentiek fényében nem csoda, hogy megindultak a találgatások arról, hogy Kaley esetleg újra felmelegítette a kapcsolatát a Leonard Hofstadtert alakító színésszel, és e titkos viszony miatt futott zátonyra a házasság, ám ezt az elméletet mindkét fél megcáfolta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek