Starity

Király Viktor lesz az amerikai Voice következő kiesője?

2015. október 22. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Voice adásaival foglalkozó Wikipédia-szócikk szerint Viktor el fogja veszíteni következő párbaját.

hirdetés
Király Viktor lesz az amerikai Voice következő kiesője?
Fotó: NBC

Ugyan szigorú szabályzat tiltja, hogy a versenyzők és családtagjaik nyilatkozzanak a műsorról, a Wikipédia írása azonban mégis azt a tényt közli, hogy Király Viktor Jordan Smith ellen veszít a következő párbajon.

Ha a fentiek igaznak is bizonyulnának, még ez sem jelenti a biztos kiesést, ugyanis ebben a fordulóban nem duettel, hanem egyedül, saját maguk választotta dalokkal lépnek színpadra az énekesek, így azoknak is lesz esélye a legjobb húsz közé való bejutásra, akik nem bizonyultak elég jónak – egy másik mentor ugyanis megmentheti a versenyzőket.

Mint említettük: szigorú titoktartás köti a versenyzőket, ám a Borsnak mégis sikerült megszólaltatnia Viktort a pletykákkal kapcsolatosan, aki sejtelmesen így nyilatkozott:

A spoilerezőket (poéngyilkosokat) nem szabad komolyan venni. Viszont legalább biztos, hogy mindenki a képernyő előtt fog izgulni! Meglátjuk, jövő héten mi lesz.

A fent említett lap arról is beszámol továbbá, hogy vélhetően Jordant választja majd a párbaj győztesének Adam Levine, ám Gwen Stefani megmenti hazánk büszkeségét, így Viktornak lesz esélye, hogy megmutassa, mit tud még, és méltóképp képviselje hazánkat – ahogy eddig is tette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek