Starity

Percekkel a színpadra lépés előtt mondta le fellépését a One Direction

2015. október 22. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csalódottan kulloghattak haza a One Direction belfasti fellépésére érkezett rajongók, ugyanis néhány perccel a kezdés előtt az egyik szervező bejelentette: mégsem lép fel a brit fiúbanda.

hirdetés

Tűkön ülve várakoztak az SSE Arenában a minap a One Direction rajongói, ám csalódottan kellett távozniuk a várva várt eseményről, ugyanis néhány perccel a kezdés előtt megjelent a fellépés egyik szervezője a színpadon, és összetörte a kedvenceikre várakozó fanatikusok szívét bejelentésével, miszerint Liam Payne betegségére hivatkozva a csapat lemondta a fellépést. 

Bocsánatot kérek mindenkitől, akinek csalódást okoztam tegnap este. Már jobban érzem magam

– írta a Twitteren Liam, és nyilvánosságra hozta, hogy október 23-án, pénteken kerül pótlásra az elmaradt koncert.

Az eset már csak azért is érdekes, hiszen, ha nem érezte jól magát, illett volna már korábban értesítenie a szervezőket és a rajongókat arról, hogy mégsem lépnek színpadra. Köztudott ugyanis, hogy a srácok 2016-ban szabadságra mennek, és leghamarabb csak az azt követő évben állnak színpadra, így rengetegen érkeztek más településekről Belfastba azért, hogy a tanúi lehessenek a csapat utolsó fellépései egyikének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek