Starity

Klippremier: Justin Bieber - Sorry

2015. október 23. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sorry az énekes Purpose címre keresztelt negyedik stúdióalbumán kap helyet.

hirdetés

Vészesen közeledik Justin Bieber legújabb stúdiólemezének megjelenési dátuma, ehhez igazodva pedig egyre több újdonsággal örvendezteti meg rajongótáborát az énekes – mintegy tovább fokozva a már amúgy is tűkön ülő fanatikusok izgalmát.

Augusztus végén jelent meg Justin negyedik korongjának előfutára a What Do You Mean?, melynek akusztikus változatát is elkészítette, ezután pedig főleg magánéletével és Selena Gomezhez fűződő kapcsolatával foglalkozott a világsajtó. Olaj volt a tűzre, hogy a minap váratlanul megjelent egy korábban soha nem hallott dal, a Strong, melyen az egykori szerelmespár közösen dolgozott.

Ezúttal a Sorry című szerzeményt hozta nyilvánosságra a tiniként ismertté vált énekes, melyhez egy táncos videó készült, érdekessége pedig abban rejlik, hogy a képkockákon fel sem tűnik az énekes. 

Justin legújabb lemezét egyébként a Def Jam hozza forgalomba, és november 13-án jelenik meg Purpose címmel. Ugyan a számlistája egyelőre titkosított, annyit már biztosan tudunk, hogy 13 szerzemény került elhelyezsére rajta, köztük három duett is, méghozzá Travi$ Scott-tal, Big Seannal és Jack Ü-vel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek