Starity

PLL: Az új főgonoszhoz képest „A” tettei gyerekes csínyeknek tűnnek majd

2015. október 24. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Marlene King producer elárulta, hogy a Pretty Little Liars hatodik évadának második felében feltűnő új főgonosz mérföldekkel rosszabb lesz, mint „A” valaha volt.

hirdetés
PLL: Az új főgonoszhoz képest „A” tettei gyerekes csínyeknek tűnnek majd
Fotó: ABC Family

Ha azt gondoltuk, hogy „A” maga volt a két lábor járó, testet öltött ördög, akkor ez az érzésünk hamarosan elszáll majd Marlene King szerint, ugyanis elmondása szerint a Pretty Little Liars hatodik évadában feltűnik az utódja, aki sokkal jobban megkínozza majd az immár a húszas éveik elején járó lányokat.

Egyelőre nem árulom el, hogy az új főgonosz férfi lesz vagy nő. Eleinte arra gyanakszunk majd, hogy férfi, de hát sosem tudhatja az ember... Annyit viszont elárulhatok, hogy az új főgonosz sokkal ördögibb lesz, és nem is űz majd játékokat, mint „A”. Ő felállít magának egy napirendet, és addig nem áll le, amíg el nem végzi a feladatait

– nyilatkozta sejtelmesen a sorozat producere, és azt is elárulta, hogy immár mindenki gyanús lesz, tehár bárki rejtőzhet az új főgonosz kapucnija alatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek