Starity

Meglepő vallomást tett Mila Kunis

2015. október 24. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Ted sztárja elárulta, semmitől sem riadna vissza, ha a lányáról, Wyattről lenne szó.

hirdetés
Meglepő vallomást tett Mila Kunis
Fotó: Robert Erdmann

Mila Kunis élete gyökeresen megváltozott, amióta anya lett, és saját bevallása szerint férjével, Ashton Kutcherrel közös lánya, Wyatt áll világa középpontjában, akinek tavaly októberben adott életet. Az egyéves csemetével kapcsolatos érzéseiről így nyilatkozott nemrégiben:

Ha tudomást szereznék arról, hogy megölt valakit, azt mondanám neki, hogy megértem, és megkérdezném: Hova akarod eltemetni a testet? Nem faggatnám, és nem beszélnék róla senkinek soha.

Business Insidernek adott interjúja során azt is elárulta a színésznő, hogy ugyan megváltozott az élete, de boldoggá teszi az, hogy felelősséget vállalhat a kicsiért, akiről még most is alig hiszi el, hogy az övé; ugyanakkor hálás is a sorsnak, amiért továbbra sem kell lemondania a munkáról, melyet az otthonában végez.

Mila azt is elárulta, hogy szeretne további gyerekeket vállalni, de egyelőre még nem merült fel komolyabban ez a kérdés, és Wyattnek még várnia kell a testvérek érkezésére.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek