Starity

Kiskutyát fogadott örökbe Kaley Cuoco

2015. október 24. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő hatalmas állatbarát hírében áll, így kevéssé meglepő, hogy nem tudott ellenállni a szomorú szemeknek, és újabb négylábúval gazdagította állatseregletét.

hirdetés

Kaley Cuoco az Instagramon mutatta meg legújabb játszópajtását, Chestert, akit a kaliforniai Paw Workstől fogadott örökbe. Az Agymenők sztárja köztudottan rajong a kutyákért, akikkel nemcsak az otthonát, hanem az életét is megosztja, ugyanis szívesen viszi magával kedvenceit, bárhova is menjen. 

 

@normancook által közzétett fénykép,

Kaley egyébként nemrégiben egy Zaza névre hallgató lovat is örökbe fogadott, aki – a színésznő legfrissebb képeinek tanúbizonysága szerint – a lehető legjobb helyre került és élvezi a gondtalan házi kedvencek mindennapi életét.

 

@normancook által közzétett fénykép,

A válófélben lévő szőkeség azt szereti legjobban négylábú barátaiban, hogy amellett, hogy mókásak és a feltétel nélküli szeretet élő bizonyítékai, még végtelenül hűségesek is hozzá. Néhány órával ezelőtt így fogalmazott Norman névre keresztelt bulldogjáról:

Norman minden egyes reggel a lábamnál ül, míg arra várok, hogy lefőjjön a kávém. Még ha a reggelije kellős közepén is jár, abbahagyja az evést, csak hogy mellettem lehessen. Ő maga a szeretet definíciója!

 

@normancook által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek