Starity

Csúfolódások céltáblájává vált a súlya miatt Schobert Norbi és Rubint Réka fia

2015. október 26. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatalabb Schobert Norbi is apja hibájába esett, ami miatt előszeretettel piszkálták iskolatársai.

hirdetés

Fotó: Végh István

Schobert Norbi hosszú évek kemény, kitartó munkájával építette fel mára már népszerű és sikeres franchise hálózatát, mely nemcsak hazánkban, hanem külföldön is egyre nagyobb teret hódít magának.

Míg Norbi és felesége, Rubint Réka azon dolgoznak, hogy minél több embert bírjanak rá a mozgásra, és az egészséges életmódra, addig idősebbik fiuk, Norbika súlyos önértékelési problémákkal küzdött, melyre édesapja figyelt fel mintegy fél évvel ezelőtt.

Gyakran volt rosszkedvű, unott, a tanulmányi eredményei is romlottak. Sokszor kellett leülnöm vele beszélgetni, hogy megtudjam az okokat. Aztán elárulta a titkát: az iskolában kipécézték ma­guknak a gyerekek, csúfolták, bántották. A súlya pedig egyre csak gyarapodott. Értetlenül álltam a helyzet előtt, hiszen ugyanazt kapta tízóraira, uzsonnára, amit itthon is eszünk. Végül az iskolába kellett bemennem, hogy összeálljon a teljes kép

– magyarázta Norbi a Borsnak, és azt is eláulta, hogy fia iskolájában tudta meg, hogy Norbika előszeretettel cserélte el a szülei által csomagolt egészségesen elkészített ételeket az osztálytársaival, és a konyhás nénikkel is összebarátkozott, akik szívesen adtak repetát a szimpatikus kisfiúnak.

Ekkor jöttem rá, a fiam ugyanazt az életet éli, mint én gyerekkoromban. Hetek munkája volt, mire sikerült rábírnom, kezdjen el teniszezni, Réka pedig rávette, járjon az óráira. És ahogy teltek a napok, egyre nagyobb kedvvel tette mindezt. Olyannyira, hogy az élete részévé vált. Nem az az eredmény, hogy a testsúlya tizenöt százalékát leadta alig fél év alatt. Ma már nincs nap, hogy ne hozna haza csillagos ötöst, a mozgás ugyanis nem csak a koncentrálóképességre, az intelligenciára is jó hatással van

– nyilatkozta Norbi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek