Starity

Súlyos beteg kisfia miatt elmaradnak Criss Angel fellépései

2015. október 27. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű illúzionista a napokban hozta nyilvánosságra, hogy fellépéseit határozatlan ideig szünetelteti kétéves fia betegsége miatt.

hirdetés

Az évszázad bűvészeként ismert Criss Angel kétségbeesetten tudatta rajongóival, hogy ne számítsanak a fellépésére a közeljövőben, ugyanis hazatért Ausztráliába, hogy kétéves fia, Johnny Crisstopher Sarantakos mellett lehessen, akit a közelmúltban diagnosztizáltak akut limfoblasztos leukémiával.

A népszerű illúzionista okkal aggódik a szeme fényéért, és érthető, hogy szeretne a gyermeke és párja, Shaunyl Benson mellett lenni ebben a nehéz időszakban. A kicsi kezelése már el is kezdődött, tegnap esett túl a kemoterápia negyedik napján. Johnny eddig jól viseli a kezelést, szülei pedig reménykednek mielőbbi felépülésében.

A kemoterápia negyedik napja. Shaunyl, Johnny és én nem tudjuk elégszer megköszönni a felénk áradó kiapadhatatlan szeretetet, imát és támogatást

– írta a Twitteren a 47 éves apa egy hármójukról készült kép kíséretében.

Fotó: Twitter / Criss Angel

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek