Starity

Válik Halle Berry és Olivier Martinez

2015. október 28. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harmadjára sem talált rá az igazira a gyönyörű színésznő, ugyanis két évnyi házasság után beadta a válókeresetet.

hirdetés

Ezúttal sem jöttek be Halle Berry számításai, ugyanis férje, Olivier Martinez mellett sem volt boldog, így közös megegyezéssel döntöttek a válás mellett. A hír az egész világsajtót megdöbbentette, hiszen a sztárpár nagyon boldognak tűnt kapcsolatuk ideje alatt, így aligha lehetett sejteni, mi zajlik a zárt ajtók mögött.

A pár barátai arról számoltak be, hogy Halle és Olivier elvi kérdésekben nem értettek egyet, egyik legnagyobb vitatémájuk pedig az volt, hol is éljenek. Olivier úgy gondolta, hogy nekik és kétéves fiuknak, Maceónak is jót tenne, ha Európában telepednének le, ahol nem kellene a lesifotósok folyamatos zaklatásával számolniuk, ami már-már az őrületbe kergette a férfit.

Már régen megromlott a kapcsolatuk, és egy ideje külön is éltek. Olivier nagyon sok időt töltött Franciaországban, és mindig egy tenger választotta el őket egymástól. Sokat voltak külön, és általában boldogabbnak is tűntek így. Lényegében már hónapok óta külön vannak, de csak most tisztázódott bennük, hogy készen állnak véglegesen szakítani és továbblépni

– nyilatkozta egy közös barátjuk.

Kölcsönös szeretettel és egymás iránti tisztelettel léptünk tovább, figyelmünk pedig immár közös fiunkra irányul, arra, hogy neki mi a legjobb. Mindketten a legjobbakat kívánjuk egymásnak, és bízunk abban, hogy tiszteletben tartjátok a magánéletünket ebben a nehéz időszakban

– olvasható a sztárpár nyilatkozata.

Halle és Olivier egyébként a Sötét hullám című film forgatásán ismerkedett meg egymással 2010-ben, két év múlva pedig az eljegyzésre is sor került. 2013 nyarán esküdtek örök hűséget egymásnak, ám amilyen váratlanul jött az életükben a szerelem, olyan váratlanul el is múlt a felmerülő problémák miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek