Starity

Ariana Grande a MAC új reklámarca

2015. október 28. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A MAC ezúttal Arianát választotta a Viva Glam legújabb kollekciója reklámarcának – a termékek januárban kerülnek a polcokra.

hirdetés

Miley Cyrus után Ariana Grande kapta a megtisztelő feladatot, hogy képviselje a MAC Viva Glam névre keresztelt legújabb kollekcióját, melyhez már el is készültek az új kampányfotók. A színésznőként és énekesnőként is egyaránt népszerű 22 éves Ari egy fekete együttesben és térd fölé érő tűsarkúban pózol a képeken egy róla készült festmény előtt.

Fotó: MAC Cosmetics

Megtisztelőnek és izgalmasnak tartom, hogy egy olyan márkával dolgozhatok együtt, ami mindig is kiállt az egyenjogúságért. A nevemmel fémjelzett rúzsok és szájfények januárban kerülnek az üzletek polcaira, és minden egyes pennyvel a HIV / AIDS-fertőzötteket támogatjuk. Mindig is imádtam, és lelkes támogatója voltam a MAC Cometicsnek, egészen azóta, hogy kislányként megláttam az első #VIVAGLAM-lányt, RuPaul Charlest egy kirakat mögött a plázában

– olvashatóak Ariana sorai az Instagramon.

Fotó: MAC Cosmetics

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek