Starity

Rajongói bárdolatlansága miatt sértődötten hagyta el a színpadot Justin Bieber

2015. október 30. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A What Do You Mean? énekesnét annyira felbosszantották norvég rajongói, hogy félbehagyta a koncertet, és nem is tért vissza a színpadra.

hirdetés

Ritkán fordul elő, hogy egy előadót fellépés közben provokálják az állítólagos rajongók, ám mégis ez történt Justin Bieber tegnapi fellépésén Oslóban. Az énekes ugyanis szerette volna feltörölni egy ronggyal a csúszós padlót, amit vélhetően a rajongói kentek össze, ám amikor lehajolt, hogy eltávolítsa a tócsát, a rongyot rángatni kezdték a közelben állók, és többszöri felszólításra sem engedték el.

Mit csináltok? Azt mondtam, elég legyen! Srácok, figyeljetek már! Próbálom feltörölni a padlót, adjatok nekem egy percet

– mondta Justin a megvadult közönségnek, ám amikor látta, hogy szavai süket fülekre találnak, eldobta a rongyot, és a Felejtsétek el! Végeztem. Nem folytatom a show-t szavak kíséretében távozott a színpadról.

A közönség egy kis ideig még sikongatott annak reményében, hogy a 21 éves énekes visszatér a színpadra, ám hiába várták, ugyanis Justin vérig sértődött, ami annak fényében nem is csoda, hogy egy nappal korábban egy spanyol rádióinterjúban hozták kellemetlen helyzetbe – akkor is dühösen távozott a stúdióból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek