Starity

Britney Spears bőrébe bújt Perrie Edwards

2015. október 30. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban forgatta legújabb kisfilmjét a Little Mix, mely remek alkalomként szolgált arra is, hogy Perrie néhány másodperc erejéig a pophercegnő bőrébe bújjon.

hirdetés

Perrie Edwards, Jesy Nelson, Jade Thirlwall és Leigh-Anne Pinnock éppen a Little Mix legújabb kislemezének, a Love Me Like You-nak a kisfilmjét forgatta, amikor Perrie úgy döntött, hogy feldobja kicsit a hangulatot, és Britney Spears bőrébe bújt a Baby One More Time című dal első 15 másodperce erejéig. A végeredményt természetesen megosztották a lányok a közösségi oldalaikon keresztül is, és máris a rajongók kedvencévé vált.

A népszerű brit lánycsapat egyébként november 6-án dobja piacra legújabb, Get Weird címre keresztelt nagylemezét, mely saját elmondásuk szerint szövegvilágát tekintve eddigi legpimaszabb és legpikánsabb alkotásuk – ehhez híven a szexről szóló, eredetileg Fuck Me Like You címet viselt dal választották előfutárnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek