Starity

Fényes nappal rabolták ki a volt szépségkirálynőt

2015. október 30. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Támadói már valószínűleg előre kiszemelték a volt szépségkirálynőt, mielőtt lecsaptak volna.

hirdetés
Fényes nappal rabolták ki a volt szépségkirálynőt
Fotó: Facebook / Polgár Ildikó

A fitnesz európai bajnokságára készült a minap Polgár Ildikó, edzését követően pedig gyalog indult haza, miközben édesanyjával csevegett telefonon. Éppen azt ecsetelgette a beszélgetés során, hogy milyen boldog, amikor váratlanul megtámadták, és elvették tőle a mobiltelefonját.

Hirtelen egy velem szembe jövő alakra lettem figyelmes. Alig járt háromlépésre, amikor begyorsított, egy ütéssel lerántotta a kapucnimat, majd rögtön a telefonomra markolt rá. Összehúztam magam, félve az ütésektől, de tudtam, úgyis elveszi. Mindenesetre igyekeztem jó alaposan szemügyre venni az arcát, és megjegyezni mindent, amit csak lehet. Miután kicsavarta a kezemből a telefont, futásnak eredt, én pedig kiabálva próbáltam utolérni

– idézi a barna hajú szépség szavait a Bors. Ildikó azt is elárulta, hogy mivel a telefont nem nyomta ki a támadáskor, így anyukája hallhatta a támadók szóváltását, így gyorsan beszaladt a legközelebbi boltba, és letiltatta a készüléket.

Az egykori szépségkirálynő támadására egyébként egy tűzoltóság és egy benzinkút között került sor, ám pechjére egyetlen kamera sem rögzítette az esetet. Ildikó elmondása szerint nem is a közel 150 000 forint értékű telefon elvesztése a legfájdalmasabb számára, hanem azok az emlékek és dokumentumok, melyeket a készüléken tárolt.

Nap mint nap készített képeket a készülékkel (Fotó: Facebook / Polgár Ildikó)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek