Starity

Csökken az érdeklődés Britney Spears koncertjei iránt

2015. október 31. 16:04   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears 2013-ban szerződött le a Las Vegas-i Planet Hollywooddal, miszerint rendszeres fellépője lesz a helynek. A kezdeti sikerek után azonban zuhanni kezdtek a jegyeladások.

hirdetés

2013. december 27-én indult el Las Vegasban a Britney: Piece of Me címet viselő show. A szerződés szerint Britney a show keretein belül 2015 végéig több mint 100 koncertet fog adni a kaszinók fővárosában, amiért az énekesnő 15 millió dollárt tesz zsebre minden évben, így a Vegas-i fellépők között ő a legjobban fizetett előadó. A show pozitív kritikákat kapott mind a rajongók, mind a kritikusok felől, így a szerződést egészen 2017-ig meghosszabították. 2014-ben az énekesnő sorra adta a teltházas előadásokat, szép bevételt termelve, azonban mostanság már sajnos senki sem siet a jegypénztárakhoz, hogy láthassa Spears kisasszonyt és ez meg is látszik a nézőtéren, ahol üres székeket fedezhet fel az, aki körbenéz.

Britney showja nagy sikerekkel indult el, de a rajongói legfőképp nem Vegasban laknak. Nehéz az embereket arra ösztönözni, hogy elmenjenek egy Britney koncertre, mivel ő a 90-es és a 2000-es évek popikonja volt. Az a rajongótábor már nem utazik el Vegasba egy koncert miatt.

Manapság Vegasban az elektronikus zene a menő és a sok DJ. Minden bizonnyal meg tud tölteni arénákat Britney is, de az efféle állandó fellépés teljesen más tészta, itt nehezebb dolga van az embernek

– árulta el az egyik bennfentes személy.

Ami pedig az albumeladásokat illeti, Britney idáig sem remekelt a számok terén. 2013-ban jelent meg nyolcadik stúdióalbuma, a Britney Jean, ami csúnyán el is hasalt az eladások terén, hiszen a Vegasban kötött szerződés feltételei nem engedték az új album promóciózását, így a Britney Jean pár hét leforgása alatt el is tűnt a listákról.

Lehet jobban tette volna az énekesnő, ha világkörüli turnéra indul Vegas helyett?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek