Starity

Váratlan meglepetés landolt a színpadon Ariana Grande fellépésén

2015. november 02. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Burbankban az iHeartRadio rendezvényén adott fellépést a 22 éves énekesnő, amikor egy váratlan repülő tárgy közelített felé.

hirdetés

A fent említett rendezvényre a Halloween előtti napon került sor a Honda Stage-en, melynek érdekessége, hogy ez volt az első alkalom, amikor Ariana Grande előadta legújabb slágerét, a Focust. (További különlegesség, hogy végre kiderül: Jamie Foxx vokálozott a dalban.)

A fellépés után sor került egy kérdezz-felelek beszélgetésre is, amikor váratlanul egy akkor még ismeretlen tárgy repült a színpadra, miközben Ariana éppen egy kérdésre válaszolt. A 22 éves barna hajú szépség egy pillanatra összerezzent, amikor észrevette, hogy landolt mellette valami – amiről kiderült, hogy egy mobiltelefon az. 

Valaki megdobott egy telefonnal? Valaki tényleg egy telefont dobott a színpadra? Ez nagyon veszélyes. Mi van, ha betört a képernyő?

– kérdezte Ariana, majd visszajuttatta a készüléket a gazdájához, és arra kérte a közönség tagjait, hogy legyenek óvatosabbak.

Érdekesség, hogy egy szemfüles rajongó a közönség soraiban felfedezte az Alkonyat-filmek sztárját, Taylor Lautnert is, aki egy barátjával érkezett Ariana fellépésére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek