Starity

Lilu és Malek Andi különleges meglepetéssel készült

2015. november 02. 15:03   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lilu, Malek Andi és Illés Fanni a vízi sportok szerelmesei. Lilu tinédzser korában műugrónak készült, Andit korábban vízipólózó édesapja tanította meg úszni, Fanni pedig a riói olimpiára készülve minden reggel úszóedzéssel kezdi a napjait. A három híresség ezúttal együtt, az uszodában töltötte a délelőttöt, ahol Lilu és Malek Andi lelkesen biztatták a világversenyre készülő sportolót.

hirdetés
Lilu és Malek Andi különleges meglepetéssel készült

Lilu, Malek Andi és Illés Fanni egy őssejtes kozmetikai termékcsalád őszi kampányának köszönhetően ismerkedtek meg egymással, és azóta több közös programban is részt vettek. A természetes szépséget támogató hírességek ezúttal az uszodába látogattak el, ahol Lilu és Malek Andi együtt biztatták a riói olimpiára edző paralimpikon-szépségkirálynőt.

Reggel 4:40-kor kelek, és a párommal lemegyek a konditerembe edzeni. Emellett minden nap két-két órát úszom délelőtt és délután. 12 éves koromban vittek el először gyógyúszásra, ahol három hét alatt három különböző úszásnemet is megtanultam. Egy hónapra rá már gyorsabban úsztam, mint apukám, pedig én csak karral tempózom

– árulta el a sportoló, aki a londoni és a pekingi olimpián egyaránt nyolcadik helyen végzett 100 méter mellúszásban, emellett pedig két Európa-bajnoki bronzérmet is magáénak tudhat. A következő világversenyére készülő úszót ezúttal Lilu és Malek Andi is meglátogatta az uszodában, hogy biztassák a felkészülés közben.

Lilu tinédzser korában sikeres műugró volt, és a mai napig a víz szerelmese, melyről így nyilatkozott:

16 éves koromban műugrónak készültem, és imádtam a Margitszigeten a Sportuszodában töltött nyarakat. Sportoló családból származom, édesapám válogatott jégkorongkapus volt, így ismerem az élsportolók életét, és nagyon becsülöm őket, mert vagányabbak és fegyelmezettebbek, mint mások. Pontosan tudják, mit akarnak.

Malek Andit korábban vízipólózó édesapja tanította meg úszni. 

Bár mostanában ritkán járok le az uszodába, nagyon jó mozgásformának tartom, mert nem terheli meg úgy az ízületeket, mint más, nem vízi sportok. Az uszoda és a strand világa ugyanakkor kevésbé áll hozzám közel, mert ismert emberként valahogy sosem okozott örömet fürdőruhában végiglejteni a kíváncsi szemek előtt

– árulta el a színésznő, aki hozzátette, a termálvizet nagyon szereti, mert jót tesz a bőrnek és gyógyítja az ízületeket is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

Úszás sport uszoda
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek