Starity

A sztárvilág krémjével turbózza fel karácsonyi reklámfilmjét a Burberry

2015. november 03. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű ruházati márka, a Burberry igyekszik évről évre kitűnni karácsonyi kisfilmjeivel a többi ünnepi alkotás közül – idén pedig a sztárvilág krémjét sorakoztatja fel a hamarosan megjelenő videóban.

hirdetés

Fotó: Burberry (Mario Testino)

Ugyan még csak november van, de már megkezdődött a karácsonyi felkészülés, és a Burberry gőzerővel dolgozik hamarosan debütáló reklámfilmjén, melyen már az utolsó simításokat végzik. A népszerű ruházati márka ezúttal nem bízott semmit a véletlenre és a sztárvilág krémjét kérte fel, hogy népszerűsítse a téli kollekciót.

Ugyan még több mint egy hónapunk van hátra karácsonyig, a Burberrynél azonban máris megjelentek a téli ruhatár mindig divatos darabjai, így a kockás sálak, a combközépig érő szövetkabátok, a bőrdzsekik és a karácsonyi/szilveszteri partikra tervezett elegáns ruhák. 

Maga a kampányfilm Billy Elliot történetére épül, a főszereplőt pedig Victoria és David Beckham középső fia, a 13 éves Romeo Beckham alakítja. Mellette még feltűnik majd a képkockákon a fent említett darab zeneszerzője, Elton John; de láthatjuk még Naomi Campbellt, James Cordent, Michelle Dockeryt, James Bayt, Julie Walterst, George EzrátRosie Huntington-Whitelyt és öccsét, Tobyt is.

Fotó: Burberry (Mario Testino)
Fotó: Burberry (Mario Testino)
Fotó: Burberry (Mario Testino)
Fotó: Burberry (Mario Testino)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek