Starity

Ezért alszik sminkben Kim Kardashian

2015. november 03. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim ugyan tudja, hogy rosszat tesz ezzel a bőrének, időnként azonban mégis magán hagyja make-upját, és úgy bújik ágyba.

hirdetés
Ezért alszik sminkben Kim Kardashian
Fotó: Cover Magazine

Charlotte Tilbury az én példaképem, mert sosem hagyta, hogy a férje smink nélkül lássa őt. Vagyis sminkben alszik! Ő a bálványom! Nagyon inspirálóan hat rám, főleg akkor, amikor lusta vagyok, és amikor tudom, hogy másnap nem lesz lehetőségem sminkelni, így olyankor én sem mosom le éjszakára a festéket

– nyilatkozta nemrégiben Kim Kardashian, aki ugyan tudja, hogy a make-up nem megfelelő eltávolításával (vagy azzal, hogy egyáltalán nem mossa le éjszakára) a lehető legrosszabbat teszi a bőrével, ám kényelemből mégis fittyet hány erre a szabályra.

A valóságshow-sztár ugyan nem mutat példát ebben a fontos beauty kérdésben, mégis óva inti a nőket, és felhívja a figyelmüket arra, hogy ne kövessék ezt a negatív példát, ami azért is nagyon rossz választás, mert a festék éjszaka megül a ráncokban és a bőr pórusaiban, ezáltal eltömíti azokat, hosszabb távon pedig elősegíti a bőr korai öregedését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek