Starity

Különleges módon árulta el születendő gyermeke nemét Nick Carter

2015. november 03. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Élete legizgalmasabb napjait éli az egykori Backstreet Boy, ugyanis feleségével szülői örömök elé néznek.

hirdetés

Múlt szerdán számoltunk be arról, hogy Nick Carter és felesége, Lauren Kitt vélhetően babát várnak, ugyanis ezt rebesgették a párhoz közel álló barátok. Azóta bebizonyosodott, hogy a hír igaz: a sztárpár valóban megtapasztalja majd a szülővé válás örömeit, és végre arról is lerántották a leplet, milyen nemű csemetével gyarapszik a családjuk.

Nick és Lauren a Dancing With The Stars című műsort választották a bejelentéshez, ahol egy hatalmas doboz segítségével hozták nyilvánosságra első gyermekük nemét. Erin Andrews műsorvezető közbenjárásával ugyanis felemelték a hatalmas doboz tetejét, melyből egy csokorra való kék lufi bukkant elő, vagyis fia szüleik a párnak.

A szerelmesek már hosszú ideje alkotnak egy párt, ám csak tavaly tavasszal kötötték össze hivatalosan is az életüket. Barátaik szerint már nagyon vágytak arra, hogy gyerekük szülessen, de csak nehezn jött össze, így még jobban örülnek a sikernek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek