Starity

Decemberben érkezik Namie Amuro új kislemeze

2015. november 03. 15:03   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi napon hivatalosan is bejelentették a J-Pop királynő új, immár 43. kislemezét, mely Red Carpet címmel kerül a boltok polcira, valamint napvilágot látott a dallista és a borítóképek is.

hirdetés

Namie Amuro tizenkettedik stúdióalbuma _genic címmel idén június 10-én jelent meg, amit természetesen egy turné követ, melyet szeptember ötödikén kezdett el a Namie Amuro LIVEGENIC 2015-2016 keretei között.

Az énekesnőről tehát elmondhatjuk: nincs sok szabad ideje, de rajongói legnagyobb örömére szakított időt arra, hogy stúdióba vonuljon aminek meglett a gyümölcse, hisz december 2-án érkezik az énekesnő új, immáron 43. kislemeze, a Red Carpet!

A korong névadó dala egy dallamosabb nóta, melyben a neo soul dallam tökéletesen harmonizál Namie erőteljes, de mégis gyengéd énekével. A Black Make Up pedig egy gyors tempójú dal, erős R&B ütemmel. A korongot CD illetve CD+DVD formátumban lehet beszerezni, melyek közül utóbbi tartalmazza a Red Carpet videoklipjét, ami interaktív lesz, tehát rajongók kedvükre állítgathatják Namie ruhájának a színét; valamit 23 éves karrierje során most először a rövidfilm making movie-ja is felkerült.

Dallista:

  1. Red Carpet
  2. Black Make Up
  3. Red Carpet (Instrumental)
  4. Black Make Up (Instrumental)
A borítóképek

A Red Carpetba az énekesnő oldalán ti is belehallgathattok!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek