Starity

Újra divat a természetesség – frizuratippek esküvőre

2015. november 03. 15:03   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Akárcsak a menyasszonyi ruhák, az esküvői frizurák divatja is folyamatosan változik. Míg a 60-as években a tupír volt a menő, a 90-es években már a konty hódított. Ma a szabadság uralja a hajdivatot is, Nagy Sanyi vezető fodrász szerint azonban nem szabad háttérbe szorítani a menyasszony egyéniségét sem.

hirdetés

Kifejezetten esküvői frizuradivatról nem beszélhetünk, mert a menyasszonyok igényeit nagyban meghatározza a saját egyéniségük és az esküvő stílusa, ám a trendek változását ezen a téren is időről időre megfigyelhetjük. Ez nagyban köszönhető a hírességeknek is, akik a vörös szőnyegen évről évre igyekeznek legjobb és a legújabb formájukat megmutatni.

Tavaly például nem volt menyasszony fonat nélkül, ami Jessica Albának köszönhető – a világsztár az egyik rendezvényen középen kettéválasztott, oldalt fonattal díszített és a nyaknál lazán megtűzött kontyot viselt. Idén tőlünk leengedett hajat kértek a leggyakrabban, amelyet laza, természetesnek ható hullámokkal készítettünk el, és ezt a legtöbb menyasszony egyszerű hajpánttal vagy virágkoszorúval viselte. A jövő év divatja egyelőre kérdéses, de biztosan hatással lesznek rá az október-november vörös szőnyeges eseményei, mert ez az az időszak, ami általában meghatározza a következő év trendjeinek alakulását

– árulta el Nagy Sanyi, az R2 Hair vezető fodrásza.

A mesterfodrász szerint azonban nem csak a sztárdivatot, de a menyasszony saját egyéniségét is figyelembe kell venni a tökéletes frizura kiválasztásához.

Nem szerencsés nagyon eltérni a menyasszony saját stílusától, így például egy visszafogott hölgynek nem ajánlok például extrémebb frizurát. Ennek a felfogásnak kedvez az elmúlt években megfigyelhető trend is, miszerint előtérbe került a természetesség: divat lett a kiengedett haj és a laza tarkókonty egyszerű díszítéssel. Egyre divatosabbak a csipkés, hálószerű anyagból készült hajpántok is, amivel akár a rövid haj is könnyen feltűnővé: elegánssá, vagy épp romantikussá tehető

– tette hozzá a sztárok fodrásza, akinek olyan hírességek szépülnek rendszeresen a kezei közt, mint Lilu, Lola, Keresztes Ildikó, Molnár Andi és Fluor.

Egyszerű, romantikus, elegáns vagy extrém, akármilyen frizurán is gondolkodjanak az arák, számos új ötletet meríthetnek a november 7-e és 8-a között a Hungexpón megrendezésre kerülő Őszi Esküvő Kiállításon, ahol az összes közismert esküvői dekoros mellett esküvőszervezők, ceremóniamesterek, fotósok, esküvői ékszerek és gyűrűk, cipők, meghívó-tervek és kiadványok hatalmas választéka mellett a legfrissebb ruhatrendek is várják az érdeklődőket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek