Starity

Csobot Adél nem szeretné, ha várandóssága miatt kivételeznének vele

2015. november 04. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves énekesnő bízik abban, hogy várandóssága sem pozitív, sem negatív irányban nem befolyásolja majd a Sztárban sztár zsűrijét és nézőit.

hirdetés
Csobot Adél nem szeretné, ha várandóssága miatt kivételeznének vele
Fotó: RTL Sajtóklub

Bombaként robbant a hír a múlt héten, amikor Csobot Adél és Istenes Bence bejelentették: első közös kisbabájukat várják. Ugyan a terhesség még a korai szakaszban jár, így Adélnak óvatosnak kell lennie, ám ez sem tántoríthatja el attól, hogy végigcsinálja a Sztárban sztárt. Ebből adódóan sokan féltik a 21 éves szépséget, nehogy megsérüljön a közel sem balesetveszélyes produkciók közben, ám ő nem szeretné, ha kivételeznének vele azért, mert babát vár.

Nem szeretném, ha az állapotom pozitív vagy negatív irányba befolyásolná a produkcióim megítélését. Elkerülhetetlen volt, hogy a bejelentés utáni első adásban ez szóba kerüljön, nincs is ezzel semmi probléma, de remélem, a következő vasárnapon már kevesebb említés esik erről

– nyilatkozta Adél a Borsnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek