Starity

Justin Bieber: „Sosem szűnnek meg az érzéseim Selena iránt”

2015. november 04. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az korábban sem volt titok, hogy Justin és Selena nagyon szerették egymást, és a mai napig nem léptek túl egymáson. Justin ezúttal arról mesélt, most hogyan érez az énekesnő iránt.

hirdetés
Justin Bieber: „Sosem szűnnek meg az érzéseim Selena iránt”

Justin Bieber nemrégiben az Access Hollywood vendége volt, a vele készült interjú keretein belül pedig elárulta, hogy sosem lépett túl Selena Gomezen (valószínűleg nem is fog), és arról is lerántotta a leplet, hogy a 23 éves barna hajú szépség volt élete első igaz szerelme, így nem meglepő, hogy ő inspirálta legújabb korongjának dalait.

A szakítás nagyon nehéz volt, még most sem vagyok biztos abban, hogy túlléptem rajta. Szeretem Selenát, és szeretném, ha jól alakulnának a dolgai, de még mindig nagyon sok dolog emlékeztet rá

– vallotta őszintén a 21 éves énekes, aki 17 éves volt, amikor találkozgatni kezdett a tőle két évvel idősebb Disney-sztárral. Kapcsolatuk ideje alatt rengetegen bírálták őket, ők maguk is sokat veszekedtek, így a folytonos szakításaiktól volt hangos a világsajtó. Saját bevallásuk szerint azonban ennek ellenére is mély, igaz szerelem volt közöttük.

Selena olyasvalaki, aki nagyon kedves nekem, nagyon szeretem őt. Sosem szűnnek meg az érzéseim iránta. Sosem jön el az az idő, amikor ne követném figyelemmel, mi történik vele. Nem hiszem, hogy egy szakítás azt is jelentené, hogy mindennek vége, hacsak nem annyira megromlott a két fél között a viszony, hogy fizikailag és/vagy mentálisan bántják egymást. Mi Selenával mindig is tiszteltük egymást, és ez most is így van

– nyilatkozta Justin, aki élete nagy szerelmének tartja Selenát, és úgy hiszi, ha később találkoztak volna, akkor happy enddel végződött volna a kapcsolatuk.

Nem csak mély pontjai voltak a kapcsolatnak

Több dal is róla szól a Purpose albumról. Talán három, hiszen ő volt életem első igaz szerelme. Írtam egy dalt, ami végül nem került fel az albumra. Az a címe, hogy If I Would Have Met You In 5 Years. Milyen igaz, nem igaz? Hányan mehetnek keresztül ezen az érzésen? Hányan érezhetik, hogy megtalálták az Igazit, csak épp a lehető legrosszabbkor?

Míg korábban Selena azt pedzegette, hogy talán a későbbiekben ismét egymás mellé sodorhatja őket a sors, ugyanezt erősítette meg Justin is az interjú során – nem zárva ki a folytatás lehetőségét.

Nem tudom, mi történik majd a jövőben. Úgy gondolom, mindketten keressük önmagunkat, próbáljuk kitalálni, kik is vagyunk egyedül, mielőtt azon agyalnánk, hogy ketten együtt kik lehetünk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek