Starity

Gwen Stefani nem cáfolja a magánéletéről szóló pletykákat

2015. november 04. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnőtől egy rádiós interjú keretein belül kérdezték meg, mi folyik közte és Voice-beli kollégája között.

hirdetés
Gwen Stefani nem cáfolja a magánéletéről szóló pletykákat
Fotó: ELLE Magazine

Gwen Stefani tegnap reggel volt Ryan Secrest vendége a férfi műsorának keretein belül, ahol többek között szó esett a Voice-ról is, mely tehetségkutatóban éppen Gwen az egyik mentor. A műsorvezetőt azonban leginkább az foglalkoztatta, hogy mi történik a válófélben lévő énekesnő és kollégája, Blake Shelton között, aki szintén a válási procedúrán megy keresztül.

A párról ugyanis azt pletykálják, hogy nem csupán barátok, a szóbeszéd táptalját pedig az szolgáltatta, hogy a Maroon 5 Halloweeni buliján kettesben jelentek meg, a férfi pedig egész este ölelgette a szőkeséget. Még szintén Halloween hétvégéjén történt, hogy Gwen és Blake együtt mulattak George Clooney, majd Jared Leto buliján, valamint többeknek feltűnt, hogy nem mozdultak egymás mellől az éjszaka folyamán, és sokszor fogták egymás kezét.

A kérdést – hogy mi folyik kettejük között – Gwen viccesen azzal próbálta hárítani, hogy megkérdezte: Ki is az a Blake? Csak nem a counrty-s fickó?, ám komolyra fordítva a szót, se nem erősítette, se nem cáfolta a kettejük között kibontakozó románcot.

Erre a kérdésre most nem fogok válaszolni, Ryan. Úgy gondolom, éppen eleget mondtam magamról ma reggel, de úgy gondolom, hogy Blake eléggé dögös, te nem így gondolod?

– felelte a 46 éves szőkeség, és hozzátette, hogy szerinte ez az egész egy marketingfogás az NBC részéről, ám rajongói mégis reménykednek abban, hogy a két kósza lélek végül szerelemre lobban egymás iránt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek