Starity

Betegsége döbbentette rá Varga Győzőt, hogy jobban kell figyelnie az egészségére

2015. november 04. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenész előrehaladott csontritkulásban szenved, többek között ez döbbentette rá, hogy életmódot kell váltania.

hirdetés
Betegsége döbbentette rá Varga Győzőt, hogy jobban kell figyelnie az egészségére
Fotó: TV2

Varga Győző egy évvel ezelőtt döntött úgy, hogy életmódot vált, hiszen szeretett volna megszabadulni a hirtelen felszaladó pluszkilóitól, mert mind mondja: nem csak a színpadon érezte rosszul magát a feleslegtől, hanem a mindennapokban is. Sikere abban áll, hogy megválogatta mit és mikor eszik, ez pedig meg is hozta a várva várt eredményt. Ugyanezidőtájt azonban kiderült: csontritkulásban szenved.

Győző, hogy állapota ne forduljon rosszabra, igyekszik minél több tejterméket fogyasztani, ami nem esik nehezére, hiszen szeret enni és imádja a sajtféléket. A betegségek megelőzése érekében vitaminokat szed, és örül, hogy nem szorul másmilyen pirulákra.

Nem zavar az öregedés, szerencsére nem vagyok ráncos, a hajam is megvan még, de az nem mindegy, hogy az ember milyen minőségben éli az életét. Annak semmi értelme, hogy 45 éves kortól 75 éves korig csak fáj minden. Ez ellen időben kell tenni. És szeretem, hogy az összes tabletta, amit most be kell szednem, az a multivitamin

– nyilatkozta nemrégiben a Blikknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek