Starity

Először ünnepelte nőként a születésnapját Caitlyn Jenner

2015. november 04. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly ilyenkor még apa volt és exférj, ma már egy sokakat inspiráló, bátor nő, aki nem félt felvállalni, hogy másra vágyik, mint ami megadatott neki.

hirdetés
Először ünnepelte nőként a születésnapját Caitlyn Jenner

A korábban Bruce-ként ismert Caitlyn Jenner nemrégiben ünnepelte 66. születésnapját, ám mind közül ez volt az első, amikor igazán boldog volt, hiszen már nem kell másnak tettettnie magát, mint aki. Tavaly még négygyermekes apa, egykori sportoló és exférj volt; ma már egy határozott, céltudatos és boldog nő, aki valóra váltotta élete álmát.

A Keeping Up With The Kardashians által megismert sztár nyár elején operáltatta nővé magát, nem sokkal ezelőtt pedig hivatalossá is tette, hogy nőnemű – ez áll a hivatalos papírjaiban és irataiban is. Hosszú út vezetett idáig, rengeteg stresszes percet okozva a családtagjainak, de végre elmondhatja magáról: nemcsak a rajongók, hanem a családja is elfogadja identitását.

Caitlyn körülbelül fél éve él nőként, ám ez az időszak is egy valóra vált álom a számára. Szerettei kedves üzeneteket hagytak neki a közösségi médián keresztül nemcsak születésnapját ünnepelve, hanem azt is, hogy immár ő maga is nőként ünnepelhet velük együtt.

Isten éltesse sokáig a legcsodálatosabb, legédesebb embert, akit ismerek! Te mindig ott voltál mellettem, mindegy, hogy arról volt szó, hogy biciklizni kellett tanítani engem, hazavinni suli után vagy csak ki akartam sírni magam valakinek a vállán. Te vagy az én hősöm; az az ember, aki miatt ma az vagyok, aki. Nagyon büszke vagyok mindarra, amin keresztülmentél, és amit megvalósítottál idén

– írta saját weboldalán keresztül Kendall Jenner, melyre húga, Kylie is rákontrázott:

Szeretlek, apu! Remélem, ez a szülinap az eddigi legjobb, amiben részed volt!

Boldog születésnapot kívánok az általam ismert leginspirálóbb embernek! Ez az első szülinapod, én pedig nem is lehetnék izgatottabb! Ragyogj, csajszi!

– olvashatóak Khloe Kardashian sorai saját blogján. Ezzel szemben Kim az Instagramon viccelődött azzal kapcsolatban, hogy akkor most hány gyertyának is kell ragyognia a születésnapos tortáján:

Boldog szülinapot, Caitlyn! Hatvanhat éves vagy, vagy Caitlyn első évét számoljuk? Csodálatos napot kívánok neked, ami legyen tele sok-sok szeretettel és nevetéssel! Megmutattad nekem, hogyan lehet hiteles, őszinte életet élni anélkül, hogy azzal foglalkoznál, mit gondol rólad a világ! Szeretlek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek