Starity

Kamaszlány forgatja fel Pikali Gerda életét

2015. november 04. 15:03   |   Szerző: TV2

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tizenhat éves lázadó tini a Jóban Rosszban legújabb szereplője. Halmos Adélt nem kell félteni, ha egy kis balhéról van szó. A lány leginkább édesanyja, a nyomozóként dolgozó Gabi életét keseríti meg.

hirdetés
Kamaszlány forgatja fel Pikali Gerda életét
Fotó: TV2

Csillagkúton mindig történik valami. A Jóban Rosszban rajongói sosem unatkoznak, de az idei ősz különösen sok újdonságot tartogat a nézőknek. Az egyik ilyen Halmos Adél feltűnése. A 16 éves lázadó kamaszlány szomjazik szülei szeretetére, ám túl dacos ahhoz, hogy ezt beismerje. 

Egy igazi időutazás számomra ez a forgatás. Újra átélem a 16 éves énemet, amikor én is lázadtam minden ellen. Felnőtt akartam lenni, de persze azért minden nap rohantam egy anyai ölelésért. Bár én is kerestem a konfliktusokat, Adéllal ellentétben én kerültem az igazán nagy balhékat 

– mondta a kamaszlányt megformáló Nagy Rebeka. 

Adél szülei elváltak és elhanyagolták őt, de édesanyja észbe kap, és most próbálja helyrehozni a kapcsolatát lányával, nem sok sikerrel. 

Számomra az a kihívás ebben a szerepben, hogy megmutassam milyen rossz a kapcsolata Adélnak az édesanyjával. Én tiniként is remekül kijöttem az anyukámmal, egyszerre volt a barátnőm és a pszichológusom. Itt viszont állandó a vita, Adél kegyetlen és igazságtalan az édesanyjával. Ez azért is nehéz számomra, mert az anyukámat alakító Pikali Gerdát nagyon kedvelem, már az első forgatási napon megtaláltuk a közös hangot

– hangsúlyozta Rebeka.

Hogy valaha közös nevezőre jut-e anya és lánya vagy még több balhéra lehet számítani Adéltól, az a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból kiderül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek