Starity

Véget ért Joe Jonas és Gigi Hadid kapcsolata

2015. november 05. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A karrierjük építéséből adódó távolság állt a sztárpár közé. Alig fél évet töltöttek együtt.

hirdetés

Nemrégiben járta be a világsajtót a hír, miszerint Joe Jonas és Gigi Hadid külön utakon folytatják. Értesüléseink szerint a sztárpárnak nem jutott elég ideje arra, hogy együtt legyenek, és túlságosan elfoglaltak a karrierjük építésével, így jobbnak látták, ha véget vetnek a kapcsolatnak. 

Joe és Gigi kapcsolatának befellegzett. Semmi komoly nem történt... szó sincs drámai szakításról. Nagyon nehezükre esett összeegyeztetni a munkájukat a kapcsolatukkal, de továbbra is barátok maradnak

– nyilatkozta egy, a párhoz közel álló barát.

Gigi és Joe gyerekkoruk óta barátok, a modell pedig nem sokkal azután kezdett találkozgatni a középső Jonas-fiúval, hogy májusban véget vetett Cody Simpsonnal való kapcsolatának. Szerelmüket hetekig próbálták titkolni, amikor azonban leleplezték őket, boldogan vállalták fel a kapcsolatot. Szeretteik és rajongóik drukkoltak nekik, hiszen boldognak tűntek együtt, ám csak kevesen tudták, milyen nehezen sikerült összehozniuk, hogy feszített tempójú napirendjük mellett egymásra is jusson idejük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek