Starity

Újabb négylábúval bővült Miley Cyrus állatsereglete

2015. november 05. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A botrányok után Miley mindig rácáfol arra, hogy nem olyan rossz ember ő, mint amilyennek sokan gondolják. Ezúttal egy tündéri kutyakölyköt fogadott örökbe, ezzel is bizonyítva: aranyból van a szíve.

hirdetés

Jót is, rosszat is egyaránt lehet mondani Miley Cyrusról, ám azt el kell ismernünk, ha szeretteiről van szó, még az ő szíve is teljesen ellágyul. Ebbe a körbe tartoznak imádott házi kedvencei is, állatseregletét pedig ezúttal egy újabb kutyussal bővítette, akit Milky névre nevezett el hófehér szőrzete miatt.

A 22 éves szőkeség egyszerűen nem tud betelni állatkáival, ez alól pedig új kedvence sem kivétel, akiről több képet is megosztott az elmúlt órákban a népszerű képmegosztón. Milky láthatóan jól vette az akadályokat, és rövid időn belül összebarátkozott gazdija többi négylábújával. Az is nyilvánvaló, hogy az eb nemcsak szerető otthonra és gondos gazdira, hanem új barátokra is szert tett.

Miley egyébként számtalan állatkával osztja meg otthonát, többek között van egy Bubba Sue névre hallgató minimalaca, egy Lilo nevű cicája, és további két kutyája, Bean és Emu – csak hogy említsünk néhányat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek