Starity

Stohl András azt kívánja, bár hamarabb született volna meg a fia

2015. november 05. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

András úgy gondolja, túl későn vállalt gyereket, és fél, hogy a kora miatt nem tud mindent átadni a közel másfél éves Andrisnak, amit szeretne.

hirdetés
Stohl András azt kívánja, bár hamarabb született volna meg a fia
Fotó: RTL Sajtóklub

Nagyon szerettem az apámat, és nagyon szerettem volna olyan apa lenni, mint ő. És nagyon szerettem volna azokat átadni a fiamnak, amiket ő átadott nekem. Nem tudtam olyat kérdezni, amire ne tudott volna válaszolni. Épületgépész pasi volt, vitt engem vadászni, és én is ugyanazokat szeretném csinálni a fiammal, mint amiket ő csinált

- idézi Stohl András szavait a Blikk

A 48 éves színész azt is elárulta, hogy annak idején édesapja szívesen magával vitte őt vadászni, és azt tervezi, hogy ő is megmutatja a fiának e különleges sport szépségeit. András arról is szót ejtett, hogy a fia nagyon aranyos, ragaszkodó, bújós gyerek, ő maga azonban aggódik a jövőt illetően, mert úgy érzi: túl későn érkezett a kicsi a családba.

Kicsit későn jött. Én szerettem volna vele együtt borozgatni meg együtt csajozni... De áááá, én már 48 éves vagyok. Ha most tizenhét évet rászámolunk erre a fiamnál, akkor én már 65 éves leszek

– nyilatkozta kissé csalódottan.

A színésznek egyébként a kis Andris mellett van három nagylánya is, de mindenképpen vágyott arra, hogy szülessen egy fia is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek