Starity

Közös dalon dolgozik Gwen Stefani és Blake Shelton

2015. november 06. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még nincs 24 órája, hogy az énekesnő sajtószóvivője bejelentette: a Voice mentorai egy párt alkotnak, Gwen és Blake máris első közös szerzeményükön dolgoznak.

hirdetés

Fotó: Instagram

Gwen Stefani és Blake Shelton ebben a pillanatban nem is lehetne boldogabb! Ugyan mindketten válnak, ám ez mit sem számít most, hogy egymásra találtak, és végre titkolózniuk sem kell. Néhány napja még Gwen tiltakozott az ellen, hogy a kapcsolatuk státuszáról nyilatkozzon, ám mivel egyre több jel utalt arra, hogy Voice-beli kollégájával több van köztük, mint barátság, így sajtószóvivője útján nyilvánosságra hozta: egy párt alkotnak a country-csillaggal.

Nem egészen 24 óra leforgása alatt azonban az is kiderült, hogy nemcsak a magánéletben kívánnak együtt lenni, hanem szakmai kapcsolatukat is komolyabbra fűzik. Az énekesnő szóvivője ugyanis megerősítette, hogy a sztárpár közös szerzeményen dolgozik. A People magazin értesülései szerint egy középtempójú country-balladára számíthatunk, ami vélhetően Blake új lemezén kap majd helyet.

Egészen elképesztő, milyen fantasztikusan szól Gwen hangja egy country-dalban

– nyilatkozta egy benfenntes, akinek volt szerencséje belehallgatni a dalba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek