Starity

Leander Kills néven tér vissza Köteles Leander

2015. november 11. 16:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok más zenészhez hasonlóan Köteles Leander is megmutatta a nagyvilágnak, hogy igenis van élet azután, ha egy zenekar feloszlik.

hirdetés

Fotó: Facebook / Köteles Leander

Bombaként robbant a hír szeptemberben, miszerint a Leander Rising öt év, és két album után úgy döntött, hogy a zenekarnak nincs jövője, így mindenki külön utakon folytatja tovább a zenélést, melyről így írt a csapat a Facebookon közzétett közleményben:

Egy szomorú hírt kell megosztatnunk veletek. Nehéz szívvel, de közös megegyezéssel arra a döntésre jutottunk, hogy öt év munkája után befejezzük a Leander Rising pályafutását.

A zenekar frontembere, Köteles Leander azonban nem csüggedt sokáig, ugyanis a minap adott némi ízelítőt közelgő szólóprojektjéből, amely a Szerelmetlen dal elnevezésen került fel az énekes új közösségi-oldalára. (Maga a dal holnap kerül nyilvánosságra teljes egészében.)

Súlyos lesz, de azért gyilkolászni nem fogok! Vannak egyébként konkrétumok. Elsőként klippel együtt bemutatom a Leander Kills legelső nótáját, a Szerelmetlen dalt. A különlegessége az lesz, hogy egyedül szerepelek majd a klipben, ahogy magát a dalt is egyedül írtam és vettem fel. Tehát olyan lesz ez az egész, mint a Leander kezdete, a Csak Te és a Viharom, tavaszom dalok időszaka. Annyi a különbség, hogy a felvételeknél egy dobos is segítette a munkámat

– nyilatkozta Leander a Hammer Worldnek.

A zenész elmondása szerint már öt dal már készen áll a felvételre, illetve tavasszal szeretné kiadni első albumát, amelyen szintén megtalálhatóak lesznek magyar és angol nyelvű szerzemények is.

A fellépésekről pedig egyenlőre csak annyit árult el, hogy legkésőbb tavasszal áll színpadra a Leander Kills, amelyet egy, a Barba Negrában megrendezére kerülö lemezbemutató koncert fog hitelesíteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek