Starity

Előzetesben Madonna legnagyobb rajongója

2010. szeptember 23. 21:09   |   Szerző: édrienn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robert Linhart nyugalmazott tűzoltó előzetes letartóztatás alatt várja, hogy mit hoz a bíróság a Madonna-féle incidens miatt. Több évtizede óriási rajongója a popsztárnak.

hirdetés
Előzetesben Madonna legnagyobb rajongója

A férfi több évtizede óriási rajongója a popsztárnak, így kipattant az a gondolat a fejéből, hogy mivel már ennyi éve szeretei és tiszteli, megérdemli, hogy még személyesebben is megismerhesse. Azonban Madonna valószínűleg kevésbé várta a meghökkentő találkozást.

Robert Linhart több hetes zaklatás után felfedezte Madonna apartmanját, melynek bejárati ajtaja előtti részt szívhez szóló graffitikkel bombázta tele. Mindegyik üzenetben egy kisebb találkozót kért a művésznőtől, aki ugyan nem reagált a felkérésekre.

A férfit később a rendőörsre vitték, pontosan Madonna New York-i háza elől, és többek között találtak nála egy engedély nélkül tartott fegyvert, valamint egy jégvágót is a kocsijában.

Madonna cáfolta, hogy fenyegetve érezte magát a férfi jelenléte miatt, mindenesetre egy ideig nyugta lesz tőle, a bíróság ugyanis 20 ezer dollárban állapította meg az óvadékot, ami többszöröse a hasonló esetekben általában kiírt összegeknek.

Azonban Linhartot még ez sem rémisztette el; megígérte, ha kijut, azonnal folytatja akcióit, és újabb bonyodalmakba keveredik, amíg legalább egyszer nem találkozhat Madonnával. Az egyébként egedély nélküli fegyvertatrtással vádolt férfi kijelentette: Madonnáért rajongani nem bűn, ő maga pedig nem tett semmi törvénybe ütközőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek