Starity

Megkezdődött a világ legszórakoztatóbb vidámparkjának építése

2015. november 06. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Dubajban épülő szórakoztató központ 2018-ban nyitja majd meg kapuit az érdeklődők előtt.

hirdetés

Így néz ki majd a park, ha elkészül (Fotó: Fox)

Tizennyolc évvel ezelőtt került a mozikba a világ egyik legnagyobb katasztrófájáról, a Titanic 1912-es elsüllyedéséről szóló film, melyet nem csak, hogy jelöltek az Oscar-díjra, hanem sikerült is díjra váltania az elismerést. Az évforduló alkalmából komoly tárgyalásokat folytatott a filmet forgalmazó 20th Century Fox, és mint megtudtuk: Dubajban építenek vidámparkot a világhírű és felejthetetlen utasszállítót a középpontba helyezve.

Állítólag már meg is kezdődtek az előkészületek, maga a szórakoztató központ pedig 2018-ban nyitja majd meg a kapuit. A park látogatói azonban nem csak a tragédiát élhetik újra, ugyanis több különleges rész is megtalálható lesz majd, melyek a filmstúdió legnépszerűbb filmes franchise-ai jegyében kerülnek kivitelezésre. Ennek értelmében külön részleget szentelnek a Jégkorszaknak, az Aliennek, A majmok bolygójának, a Predatornak, a Riónak és A Simpson családnak is.

A Varitey beszámolója szerint a park felépítése mintegy 850 millió dollárba kerül majd, a kivitelezők pedig bíznak abban, hogy az építményegyüttes legalább annyira közkedvelt lesz, mint a Disney által üzemeltetett parkok. 

Azon dolgozunk, hogy egy magával ragadó élményt nyújthassunk a látogatóinknak, melyet színházakban is használt szimulátorok segítségével érünk majd el – így megtapasztalhatják, milyen izgalmas lehetett a Titanicon utazni

– nyilatkozta Jeffrey Godsick, a Fox fogyasztóvédelemért felelős munkatársa a fent említett lapnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek