Starity

Tragédia! Elhunyt Adriana Campos

2015. november 09. 10:10   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 3-án, kedden érte a szörnyű autóbaleset Adrianát és párját, az üzletember Carlos Rincónt.

hirdetés

A Zorro és a Lola című telenovellákból megismert kolumbiai színésznő, Adriana Campos és kedvese Carlos Rincón, kedden szenvedtek halálos kimenetelű balesetet, amikor autójukkal a Kolumbia délnyugati részén található Cauca folyóba zuhantak.  A rendőrség közleményében az áll, hogy Carlos vezette az autót, s elvesztette uralmát a jármű felett – egyes feltételezések szerint elaludt a volánnál. A párt kórházba szállították, de életüket sajnos már nem tudták megmenteni.

Adrianának és férjének 2014-ben született meg kisfiúk, a 15 hónapos Gerónimo, akit szülei halála után a nagyszülők nevelnek.

Twitter / Adriana Campos

Adriana 1979. február 27-én született Kolumbiában. 2000-ben, 21 évesen debütált színésznőként a Se armó la gorda című sorozatban. Később számos produkcióban feltűnt, hazánkban a Szerelempiac, a Zorro és a Lola című telenovellákban találkozhattak vele a nézők, illetve ismerős lehet a 2006-os Bazi nagy gringó lagzi című vígjátékból, melyben Claudia szerepét alakította.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek