Starity

Szívmelengető karácsonyi reklámmal jelentkezett John Lewis

2015. november 08. 21:09   |   Szerző: WhiteRose.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kisfilmhez egy svéd énekesnő, Aurora járult hozzá, feldolgozta az Oasis Half The World Away című dalát, ami nagyon passzol a történethez.

hirdetés
Szívmelengető karácsonyi reklámmal jelentkezett John Lewis
Fotó: John Lewis

Mint ahogy azt már megszokhattuk, John Lewis vállalatának mindig megérintő, igényes kisfilmeket készít. Idén sem lett ez másképp, a hihetetlenül bűbájos klip a Man On The Moon, vagyis Ember a Holdon címet kapta.

A történet szerint a kis 6 éves Lily teleszkópjával pásztázza a világűrt, és ahogy ránagyít a Holdra, egy kráterben házat vél felfedezni. Egy idős bácsika lép ki a házból, elveszettül mered maga elé, Lily izgatottan kezd ugrálni, integetni az úrnak, de mivel 238 855 mérföldre vannak egymástól, az apóka nem látja a kislányt.

Az apó eközben leül egy padra, vágyóan bámulja a Földet, bizonyosan azon tűnődve, hogy milyen lehet ott az élet. Lily nagyon szeretne konkatkusba lépni a bácsival, ezért naponta megnézi őt, fel-le szökdécsel, de a férfi csak nem veszi őt észre. Leveleket próbál küldeni íjjal, repülőt hajtogatva, de sehogy se jön össze, mivel túlságosan távol vannak egymástól.

Ezt követően már elérkezett a karácsony, a Hold embere még mindig nagyon magányos, és a földi emberek pedig már készülődnek az ünnepre, díszítik a fát, elkészítik ajándékaikat. 

Végül Lily 13 héliumos lufi segítségével sikerül egy különleges meglepetést eljuttatnia a Holdra, ezzel megmutatva, hogy a bácsi nincs egyedül. Az idős úr kinyitja az ajándékot, és egy teleszkópot talál benne. Rögtön ki is próbálja, ránagyít a Földre, és sikeresen megtalálja a lányt. Meghatva integetnek egymásnak, Lily elérte a célját.

A klipben egy norvég énekesnő Aurora Aksnes énekel, a Hold embere egy 77 éves francia színész, Jean játszik és a 6 éves kis tüneményt pedig Orlinak hívják, aki nem mellesleg 18 hónapos korától modellkedik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek