Starity

Regina mégsem távozik az Éjjel-nappal Budapestből

2015. november 08. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben került le a képernyőről hazánk egyik legnépszerűbb sorozatának Reginája, úgy tűnik azonban, hogy nem véglegesen távozott. A barna hajú szépség továbbra is a stáb megbecsült tagja.

hirdetés
Regina mégsem távozik az Éjjel-nappal Budapestből
Fotó: RTL Klub

A Reginát alakító Polyák Rita ugyanis a kamerák másik oldalán foglal helyet, mely hatalmas váltás sorozatbeli szerepe után, ám a 26 éves színésznő tettrekész és nagyon élvezi, hogy a másik oldalon is kipróbálhatja magát.

Tisztában voltam vele, hogy nagy falat, hatalmas felelősség, éppen ezért egy kicsit tartottam tőle. Amikor felajánlották ezt a le­hetőséget, alig hittem a fülemnek, olyan boldog voltam. Az átállást megelőzte egy betanulási folyamat. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a kezdőcsapatban voltam, így a sorozat eddigi három éve alatt volt időm ellesni a műhelytitkokat. Persze nem lehet összehasonlítani ezt a fajta rendezést egy játékfilmével, mivel ez teljesen új és más formátum

– idézi Rita szavait a Bors

A színésznő azt is elárulta, hogy eleinte volt benne egy kis félsz, hogyan fogadják majd kollégái az instrukcióit, ám szerencsére könnyen és gyorsan alkalmazkodtak mindannyian.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek