Starity

Brad Pitt és Angelina Jolie házassága sem tökéletes

2015. november 09. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Angie elárulta: ők is ugyanolyan, mint a párok többsége, és nekik is megvoltak a maguk hullámvölgyei.

hirdetés

Angelina Jolie a The Telegraphnak mesélt Brad Pitt-tel való kapcsolatáról, és arról, hogy bizony az ő kapcsolatuk is megélt jó néhány hullámvölgyet, ám ennek ellenére is boldogok együtt. 

Más párokhoz hasonlóan Bradnek és nekem is voltak problémáink. Vannak napok, amikor az őrületbe kergetjük egymást, de a közös filmünkben látható problémák nem a sajátjaink

– vallotta a hatgyermekes, 40 éves színésznő férjével közös A tengernél címre keresztelt filmje kapcsán.

A népszerű sztárpár legutóbb 2005-ben dolgozott együtt a Mr. & Mrs. Smith című akcióvígjátékon, melynek forgatása során szerettek egymásba. Ekkor adta be Brad a válókeresetet akkori felesége, Jennifer Aniston ellen. Az új projektjük azonban több okból is különbözik az elsőtől, ugyanis A tengernél egy házaspár gyötrelmeit tárják a nézők elé.

Amikor először dolgoztunk együtt, az egészen más volt, mint ez a mostani, mert akkor még nem igazán ismertük egymást, fiatalok voltunk, és maga a film is mókás volt

– vallotta Angie, aki arról is őszintén beszélt, hogy mindkettejük számára kihívást jelentett a film, hiszen karaktereiktől eltérően az ő házasságuk nemcsak stabil, hanem boldog is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek