Starity

Cameron Diaz ismét könyvet ír

2015. november 09. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő jelenleg nem forgat, így ismét írói pályafutását egyengeti.

hirdetés

Első könyve bestseller lett (Fotó: Harper Collins Publishers)

2013-as bestsellere, a The Body Book: The Law of Hunger, the Science of Strength, and Other Ways to Love Your Amazing Body után ismét tollat ragadt Cameron Diaz, és újabb önsegítő, az egészséget a középpontba helyező könyvön dolgozik, mely előreláthatóan The Longevity Book címmel kerül az üzletek pocaira 2016 áprilisában.

A könyv az öregedés mentális, fizikai és érzelmi utazását állítja középpontba. Miközben mi az utolsó simításokat végezzük rajta, még egyszer a segítségeteket szeretnénk kérni. A könyv nektek íródik, rólatok, ezért is szeretnénk titeket látni a borítón

– írta a színésznő nyilatkozatában, és arra kérte rajongóit, hogy küldjenek magukról egy, az övéhez hasonló szelfit, és a legjobbak közül választja ki majd azt az egyet, amelyik végül ténylegesen a borítóra kerül.

További érdekesség, hogy a nyertes dedikált példányt kap a műből, még azelőtt, hogy az az üzletek polcaira kerülne jövő tavasszal. ( A képeket az ourbodybook@gmail.com e-mail címre várja a színésznő, legkésőbb november 20-áig. További részletekért kattints ide!)

Fotó: The Body Book (Cameron Diaz)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek