Starity

Férjhez ment Whitney Port

2015. november 09. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A valóságshow-sztár szombaton, Palm Springsben esküdött örök hűséget párjának, Tim Rosenmann-nak.

hirdetés

Whitney Port és Tim Rosenmann mint említettük, szombaton kelt egybe a családtagok és barátok jelenlétében Palm Pringsben – méghozzá napnyugtakor. Az E! News értesülései szerint az ara egy Ashi Couture ruhakölteményt viselt a nagy napon, ékszert pedig a Tacoritól választottak.

Alkonyatkor házasodtak össze, ami nagyon romantikus volt. Sugárzott róluk az egymás iránt érzett szerelem, amikor letették a fogadalmat, és nagyon boldognak tűntek

– nyilatkozta egy, a menyegzőn részt vett vendég.

A pár egyébként a The City című műsor forgatásán ismerkedett meg egymással New Yorkban, de a kapcsolat mindvégig ártatlan maradt, hiszen Whitney boldog párkapcsolatban élt Ben Nemtinnel. Nem sokkal a 2011-ben bekövetkezett szakítást követően a valóságshow-sztár felhívta a műsor producerét, Timet, hiszen tudta, hogy a férfi nem tenné meg a kezdeményező lépést. Döntése jónak bizonyult, találkozgatni kezdtek, két évnyi együttjárás után pedig a lánykérésre is sor került. Mivel mindketten túl vannak a 30-on, joggal feltételezhetjük, hogy a családalapítás előtti utolsó lépés a házasság volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek