Starity

Kiss Ramóna élvezi Zsófi várandósságát

2015. november 10. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Élete egyik legboldogabb időszakát éli a Barátok közt Szentmihályi Zsófija, az őt alakító színésznő pedig nagyon élvezi karaktere várandósságát.

hirdetés
Kiss Ramóna élvezi Zsófi várandósságát
Fotó: RTL Sajtóklub

Kiss Ramóna egy számára eddig ismeretlen, de annál jobban várt szerepben mutatja meg magát a képernyőn immár hetek óta, hiszen mint tudjuk, az általa életre keltett Zsófi anyai örömök elé néz. E szerep nagyon közel áll a szőke szépség szívéhez, hiszen mint mondja: ő is alig várja már, hogy anya legyen, így kifejezetten élvezi, hogy Zsófi babát vár. Olyannyira, hogy már-már ő is úgy érzi: várandós.

Az öltöztetőnők külön nekem készítik a pocakot. Mivel sajnos saját tapasztalatom még nincs, ezért a barátnőmhöz fordultam, hogy lásson el tanácsokkal. Döbbenetes, de amint fölkerül a has, és eltelik egy bizonyos idő, elkezd fájni a derekam, fáradékony le­szek, és csak azon járnak a gondolataim, hogy mit egyek. A kollégáim nevetnek rajtam, és ilyenkor emlékeztetnek, hogy Rami, nem vagy terhes!

–  mesélte a színésznő a Borsnak, és azt is elárulta, hogy már húsz évesen is anya szeretett volna lenni, de sajnos nem úgy alakult a magánélete, ettől függetlenül alig várja, hogy Zsófihoz hasonlóan megtapasztalja a várandósság édes terhét. Egyelőre azonban nem tudja, mikor jön el ennek az ideje, annyit azonban leszögezett, hogy a karrierje miatt sem mondana le az anyaságról.

Fotó: RTL Klub

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek