Starity

Chris Martin: „Örülök, hogy élek”

2015. november 10. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már több mint másfél év telt el Chris Martin és Gwyneth Paltrow szakítása óta, a zenész azonban végre megosztotta élete ezen mérföldkövével kapcsolatos érzéseit.

hirdetés

Chris Martin tegnap vendégeskedett az ausztrál rádióllomás, a 2DayFM műsorában, és végre szót ejtett Gwyneth Paltrow-val való szakításáról is, és arról, hogyan élte túl a korántsem könyű időszakot.

Néhány évvel ezelőtt volt egy időszak az életemben, amikor nagyon lehangolt és zavarodott voltam. Kaptam a barátaimtól egy könyvet, aminek az a címe, hogy Man's Search for Meaning, és egy afganisztáni költő-tanár versét, a The Guest House-t. Ez a kettő segített át engem ezen az úton, és eljutottam arra a pontra, amikor örülök, hogy élek

– nyilatkozta a színész, majd így folytatta:

Ez talán egy kicsit túl egyszerűen hangzik, de hálát érzek mindenért az életben, és mint említettem: örülök hogy élek.

Chris és Gwyneth egyébként 12 évig voltak házasok, kapcsolatukból két gyermekük született: lányuk, Apple Blythe Alison Martin 2004-ben; fiuk, Moses Bruce Anthony Martin 2006-ban jött a világra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek