Starity

Dalpremier: One Direction – End Of The Day

2015. november 10. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tudni kell stílusosan elköszönni a rajongóktól – ezt tette a One Direction is, ugyanis tegnap este búcsúzásképp új dallal örvendeztették meg a srácok a Directionereket.

hirdetés

Csupán három nap maradt a One Direction visszavonulása előtti utolsó albumának,a  Made In The A. M.-nek a megjelenéséig, mely korongról már megismerkedhettünk a Drag Me Down, a Perfect és az Infinity című szerzeményekkel. A srácok mintegy megelepetésként tegnap este tették közzé ötödik stúdióalbumuk utolsó előfutárát, az End Of The Dayt.

A dal különlegessége, hogy Louis Tomlinson szólózik benne, és bár kissé szomorkás maga a nóta annak fényében, hogy a srácok már az utolsó fellépésükön is túl vannak, ennek ellenére a rajongók odáig vannak az újdonságért, és máris hatalmas világtrend lett az #EndOfTheDay hashtag a Twitteren.

Jót és rosszat egyaránt lehet mondani a 2010-ben alakult brit fiúcsapatról, ám kétségtelen, hogy nagyon stílusosan búcsúztak, és minden kétséget kizáróan értenek ahhoz, hogy hogyan is kell sikerre vinni egy dalt. A rajongóknak azonban nincs okuk csüggedni, hiszen Harry, Liam, Louis és Niall hamarosan visszatér!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek